Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


444 ofertes de feina a la JOL de Palafrugell

Escrit per a 12 de Febrer de 2020

  • El proper dijous 5 de març se celebrarà la 4a edició al Museu del Suro. Els i les candidates es poden inscriure fins el 23 de febrer.
  • Més de 400 ofertes de feina de 42 empreses i negocis de diversos sectors.

Arriba la 4a Jornada d’Oportunitats Laborals (JOL) que organitza l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). Per segon any la jornada es desenvoluparà al Museu del Suro. Les ofertes ja són visibles a la web de l’IPEP i es poden presentar candidatures fins el 23 de febrer a l’adreça electrònica somi@palafrugel.cat. Un any més creix en participació i hi haurà 444 ofertes de feina a la JOL de Palafrugell.

Un any més, a principis del primer trimestres arriba la JOL a Palafrugell. En els tres anys anteriors s’han ofertat prop de 1.000 places. En aquesta 4a edició de la Jornada d’Oportunitats Laborals hi ha un total de 444 ofertes de feina. La Tània Sagués, Agent pel Desenvolupament Local de l’IPEP remarca que totes les empreses participants presenten vacants reals.

Així, des de l’IPEP han pogut evitar que aquesta jornada es converteixi en una recollida de currículums per a les empreses. D’altra banda, a més de la gran quantitat d’ofertes, un altre punt a destacar és la varietat de sectors. Malgrat que les relacionades amb el comerç i l’hostaleria són ocupen el gran gruix, també n’hi ha d’educació, oficina, psicologia o lleure.

Les JOL una referència a nivell comarcal

D’altra banda, any rere any les JOL també atreuen més empreses i negocis de la comarca. També els i les candidates són d’altres punts de la comarca. Per aquest motiu, des de l’IPEP apunten que s’estan convertint en una referència a nivell del Baix Empordà a l’hora de buscar personal.

Per poder participar de les jornades cal comprovar si es compleixen els requisits que les empreses demanen. En cas d’haver-hi vacants s’ha d’enviar un correu electrònic abans del 23 de febrer a l’adreça somi@palafrugell.cat. Cada persona es pot apuntar a un màxim de 7 ofertes. Ho explica Sònia Planas, tècnica d’empresa de l’IPEP.

Les persones preseleccionades rebran un correu electrònic abans del 5 de març amb l’hora i el lloc de les entrevistes. En aquest sentit, tan el currículum que es presenti a l’oferta com el que es porti a l’entrevista ha de ser el màxim específic possible i actualitzat.

Així per segon any consecutiu la jornada es desenvoluparà al Museu del Suro. Enguany hi ha un total de 444 ofertes de feina a la 4a edició de la JOL de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *