Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nova programació formativa de l’IPEP

Escrit per a 2 de Març de 2020

  • L’IPEP comença el mes de març amb dos objectius: Una jornada d’oportunitats laborals i una nova programació de cursos de formació.
  • Els cursos van enfocats a la demanda ciutadana i de les empreses

De resultes de la gran demanda de cursos específics, es presenta la nova programació formativa de l‘IPEP en aquest primer semestre de l’any. Les propostes s’han enfocat en la creació d’uns tallers de formació que abasten tot tipus de requisits. Una sol·licitud en part incentivada també per les empreses, les quals, a nivell legal, poden demanar que el treballador tingui aquesta preparació prèvia.

A través de la Tània Sagués s’han pogut conèixer els tallers dirigits al tractament de productes i a la precaució laboral. Aquests són els cursos de Manipulació d’aliments, d’Operari de Piscines i de Prevenció de riscos en paleteria. Tres especialitats molt demanades per les empreses.

En aquest sentit, la Tània destaca que la formació referent a la manipulació d’aliments és un curs molt demanat. Per tant, per no quedar-se sense una de les 15 places disponibles, recorda que ja es pot fer la inscripció prèvia.

D’altra banda, la Sònia Planas s’ha enfocat més en la gestió i la creativitat de les empreses. El cursos més tècnics sobre els quals ha parlat són el de Comptabilitat i fiscalitat, i Gestió de magatzem i optimització d’estocs.

Adaptant-se a la novetat

No obstant, n’hi ha de més dinàmics i enfocats a l’atracció de clients. Alguns d’ells ho són el curs d‘Instagram avançat i el de Com millorar les vendes amb actitud i empatia.

Tanmateix, aquest any han innovat amb el Taller d’aparadorisme “Flors i Violes”. Aquest curs, que l’any passat s’havia adaptat al Nadal, aquest cop ho fa enfocant-se en les festes de primavera del poble. No obstant això, hi pot participar tothom qui vulgui donar sortida al seu aparador.

Per inscriure’s es pot fer a través de la pàgina web de l’IPEP o personant-se a l’oficina de l’organisme. Aquests tallers es realitzaran al Centre Municipal d’Educació exceptuant el darrer, el qual es farà a la Sala Polivalent de la Biblioteca.

Per més informació sobre la nova programació formativa de l’IPEP podeu escoltar l’entrevista sencera:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *