Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


4 noves joves titulades en pràctiques a l’Ajuntament de Palafrugell

Escrit per a 3 de Desembre de 2019

  • Són joves menors de 30 anys i beneficiàries del programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Palafrugell acaba d’incorporar 4 joves, menors de 30 anys i beneficiàries del programa de Garantia Juvenil. El projecte forma part d’una estratègia europea amb l’objectiu de facilitar l’accés als joves al mercat de treball. Així, s’ajuda a lluitar contra l’atur juvenil. A més, el programa està impulsat per la Unió Europea i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). La incorporació d’aquestes 4 noves joves titulades en pràctiques a l’Ajuntament de Palafrugell significa que el consistori participa en aquest programa per quart any consecutiu.

Des de la setmana passada, les contractades s’han incorporat a diverses àrees de l’Ajuntament. En aquest sentit, treballen a les àrees d’Urbanisme, la Biblioteca, el SOMI (Servei d’Ocupació Municipal de l’IPEP) i el Servei d’Informació Geogràfica (GIS).

joves titualdes en pràctiques a l’Ajuntament de Palafrugell
Joan Vigas, primer tinent d’alcalde, i Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, acompanyats de les 4 joves contractades en pràctiques.

D’altra banda, cada uns d’elles comptarà amb la supervisió d’un tutor per avaluar la tasca desenvolupada. A més a més, durant els 6 mesos de pràctiques hauran de dur a terme un projecte relacionat amb el lloc de treball que ocupen. Les joves contractades havien de complir amb els requisits de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC i tenir la titulació específica per a cada lloc de feina.

Aquests contractes de treball estan cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

Així doncs, s’han incorporat 4 noves joves titulades en pràctiques a l’Ajuntament de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint