Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


3a edició del Concurs de Vídeo Submarí

Escrit per a 11 d'Agost de 2019

  • Red Costa Brava i Fotovideosub oferiran dilluns a les 19h la projecció dels 17 vídeos finalistes
  • En aquesta tercera edició es van presentar més de 200 vídeos

Dilluns 12 el Teatre Municipal de Palafrugell a les 19h acollirà la projecció dels finalistes de la 3a edició del Concurs de Vídeo Submarí. El projecte es idea de Red Costa Brava i el concurs està organitzat per Fotovideosub. En total es projectaran 17 vídeos de 15 autors.

Després de 5 mesos des que va començar la primera fase, dilluns arriben a Palafrugell els 15 finalistes del concurs de vídeo submarí. El Cine Club Garbí projectarà els 17 vídeos finalistes d’aquesta 3a edició, en la que es donaran a conèixer els guanyadors de les tres categories.

La segona fase del concurs correspon a la votació popular a través del web de Fotovideosub. En aquest sentit, la responsable de Red Costa Brava, Eva Cortés, ha destacat que enguany en aquesta segona fase la participació online s’ha triplicat respecte l’any passat.

Aquesta iniciativa va nèixer ara fa tres anys i ho va fer amb dos objectius clars com explica Eva Cortés a Ràdio Palafrugell.

Per altra banda, respecte a la participació en la primer fase, des de Red Costa Brava es ressalta que van ser més de 200 els que es van presentar al concurs. Així doncs, ara són 15 els finalistes i dilluns se sabran els premiats en les tres categories diferents. D’una banda, la General, de l’altra, la Popular i, per últim la categoria Costa Brava. En aquest sentit, Cortés remarca que es va crear la categoria Costa Brava per donar oportunitat de guanyar als participants que enregistren imatges al litoral gironí.

Pel·lícula a disposició de les escoles

D’altra banda, la responsable de Red Costa Brava també ha explicat que la pel·lícula del 2018 està disponsible per a les escoles palafrugellenques. Així doncs, una bona eina pedagògica per a descobrir el fons marí de la Costa Brava i d’altres indrets del món.

Per últim, l’assistència a la 3a edició del Concurs de Vídeo Submarí és totalment gratuïta. No obstant això, cal fer reserva prèvia a la pàgina web de Fotovideosub.

3a edició del concurs de vídeo submarí

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *