Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


300 equips participaran a l’Oncotrail 2020

Escrit per a 3 de Març de 2020

  • L’organització decideix ampliar el nombre de participants per donar cabuda al centenar d’equips que van quedar en llista d’espera.
  • Es farà mitjançant un sorteig de les 27 places disponibles.

Finalment seran 300 els equips que participaran a l’Oncotrail 2020. L’organització ha decidit ampliar de 270 a 300 la xifra d’equips que podran participar a la pròxima edició de la cursa, que se celebrarà el 3 i 4 d’octubre a Palafrugell. L’objectiu és donar cabuda almenys a una part dels 96 equips que van intentar sense èxit inscriure’s durant la matinada de dissabte a diumenge. L’adjudicació de places es farà a través d’un sorteig públic el pròxim 10 de març

Tot i que el topall s’havia fixat en 270 equips, finalment s’ha donat per correctament inscrits a 274, ja que com a conseqüència d’una errada de comunicació entre el servidor i el sistema de pagament per TPV durant uns minuts de col·lapse, hi va haver quatre equips que van poder pagar les inscripcions però no van quedar registrats al web com a inscrits. 

Prop de 100 equips en llista d’espera

Això significa que queden 26 places disponibles que l’organització ha decidit sortejar entre tots els equips que han quedat en llista d’esperaS’ha adjudicat un número a cada equip per ordre alfabètic. Així, a partir d’aquesta numeració es realitzarà el sorteig. El sorteig serà públic i es realitzarà el pròxim 10 de març a les 7 de la tarda a la seu de la Fundació Oncolliga Girona.

Per últim, l’organització d’Oncotrail lamenta no podar donar cabuda a tots els equips interessats. No obstant això, remarca que volen seguir amb la prudència que l’ha caracteritzat fins ara. Una prudència que ha estat clau perquè l’esdeveniment s’hagi pogut desenvolupar any rere any sense incidències importants. Així doncs, enguany 300 equips participaran a l’Oncotrail 2020.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *