Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


25 morts al Baix Empordà, 17 a Palafrugell

Escrit per el 14 d'Abril de 2020

  • En l’actualització d’avui dimarts s’informa de tres noves morts a la comarca. Dos a l’Hospital de Palamós i una més a la residència Palafrugell Gent Gran.

Els Serveis de Saluts Integrats del Baix Empordà han tornat a actualitzar l’afectació del coronavirus a la comarca. Així, han informat que des de l’inici de la pandèmia s’han produït 25 morts al Baix Empordà, 17 de les quals a Palafrugell. El nombre de casos confirmats per COVID-19 a tota la comarca és de 261 casos.

El punt que més sensible de la comarca el trobem al nostre municipi. A la residència Palafrugell Gent Gran, segons els darrer balanç hi ha 42 casos confirmats i 3 més de pendents de resultats. A més, avui s’ha conegut una nova defunció amb la que el geriàtric del municipi ja suma 17 morts.  Davant de la situació que s’està vivint al centre palafrugellenc, des del SSIBE han explicat a Ràdio Palafrugell que en els propers dies faran una nota de premsa posant el focus a la residència.

Per la seva banda, les altres dues morts que s’han produït al Baix Empordà han tingut lloc a l’Hospital de Palamós que en suma 7. Al centre hospitalari hi ha 13 casos confirmats i 14 pendents de resultats. A més, s’ha donat l’alta hospitalària a 84 persones.

D’altra banda, segons informa TV Costa Brava, el SSIBE informa que a l’Hospital shi ha instal·lat una espècie d’Unitat de Cures Intensives (UCI) improvisada que pot aguantar fins a quatre pacients intubats. No obstant això, la majoria de pacients que necessiten cures intensives es traslladen al Josep Trueta de Girona. 

El nombre de professionals infectats a les diverses empreses del SSIBE hi ha 52 casos de coronavirus confirmats. N’hi ha 9 que segueixen aïllats a l’espera de rebre resultats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).