Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


2 morts i 11 altes en 5 dies a Palafrugell Gent Gran

Escrit per el 12 de Maig de 2020

  • La situació actual és de 21 casos confirmats, 32 defuncions i 30 altes.

La residència Palafrugell Gent Gran tanca una setmana sense nous positius per coronavirus. Així, tot sembla indicar que després de setmanes amb un degoteig constant de casos, la situació s’ha estabilitzat. No obstant això, s’han produït 2 morts en els darrers 5 dies al centre Palafrugell Gent Gran.

L’altre costat de la moneda són les persones que han superat la COVID-19. Des dijous s’ha donat l’alta a 11 persones, així un total de 30 pacients que s’han recuperat del coronavirus a la residència municipal.

Respecte els casos detectats pels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, se n’han detectat un total de 496, 15 més que en darrer balanç del SSIBE. D’aquests, actualment, 19 estan ingressats a l’Hospital de Palamós on hi ha 4 persones pendents dels resultats. Des del 13 de març hi ha hagut 20 defuncions i s’han donat 116 altes a domicili.

Respecte el nombre de professionals afectats per la COVID-19, n’hi ha 41 de confirmats– tres ingressats a l’Hospital de Palamós- i 16 segueixen aïllats pendents de resultats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).