Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


18 infants sense recursos gaudeixen d’un casal esportiu

Escrit per el 10 de Juliol de 2019

  • Un conveni entre l’Ajuntament de Palafrugell, l’Obra Social La Caixa i el Club Tennis Llafranc permet a una vintena de nens i nenes gaudir del casal esportiu

Un total de 18 infants sense recursos gaudeixen d’un casal esportiu gratuït al Club de Tennis Llafranc. Aquesta és la primera vegada que el Club ofereix aquesta possibilitat a nens i nenes de Palafrugell. Això és possible gràcies a la col·laboració entre l’Obra Social “La Caixa” i l’Ajuntament de Palafrugell.

El casal esportiu del Club Tennis Llafranc fa anys que està en funcionament. Actualment, hi ha un centenar de nens i nenes de tot Catalunya i l’estranger que hi estan apuntats. Des de la direcció del casal, Ramon Sanromà, destaca a Ràdio Palafrugell que enguany, per primer cop, s’ha volgut donar l’oportunitat a infants de la vila que difícilment podrien participar-hi

En aquest sentit, les dues primeres setmanes de juliol 18 infants sense recursos gaudeixen d’un casal esportiu del Club. Aquest, està destinat a infants d’entre 10 i 15 anys de famílies amb recursos limitats.

En horari de 9 del matí a 3 de la tarda, els nens i nenes realitzen diferents esports, com classes de pàdel diàries i altres sessions de multiesport: futbol, vòlei, bèisbol o gimcanes, impartides per monitors professionals, així com jocs a la piscina del club. A més, també s’inclou l’esmorzar, el dinar i el servei de transport des del nucli de Palafrugell fins al Club de Tennis Llafranc.

D’altra banda, des de la direcció es valora molt positivament com s’està desenvolupant el casal. Per això, ja estan conversant amb el consistori de poder fer extensiva aquesta possibilitat als casals de Nadal i de Setmana Santa.

18 infants sense recursos gaudeixen d’un casal esportiu
Ramon Sanromà, director del Casal; Roser Massaguer, regidora de Benestar Social; Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Anna Pastoret, membre de la junta del Club Tennis Llafranc; Tomàs Xavier Subirà, representat de CaixaBank; Glòria Montiel, directora oficina CaixaBank a Palafrugell i Isidre Tenas, regidor d’Esports.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).