Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Curs de vela per a famílies

Escrit per a 11 de Juliol de 2019

  • La setmana passada el Club Vela Calella va organitzar un curs per potenciar els vincles afectius entre progenitors i menors.
  • Van participar del curs un total de 16 persones de 6 persones famílies diferents.

El Club de Vela Calella, conjuntament amb l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell, va organitzar la setmana passada un curs de vela per a famílies.

L’objectiu principal del projecte era potenciar, a través d’un espai de lleure i gaudint del mar, els vincles afectius entre progenitors o figures cuidadores amb els i les menors. Durant 5 dies, les persones van gaudir d’un espai d’interacció diferent, lúdic i esportiu. amb el mar com a protagonista.

En total, 16 persones de 6 famílies diferents, entre adults i infants, han participat en aquesta edició. El curs està íntegrament organitzat pel Club de Vela Calella, dins la seva vessant de responsabilitat social corporativa. D’altra banda, l’àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell ha col·laborat detectant a les famílies beneficiàries d’aquest curs. Ho explica a Ràdio Palafrugell, l’Olga Recuero del Club de Vela

Curs de vela per a famílies anual

Aquesta és la tercera vegada que es fa aquest curs. Anteriorment s’havia fet el 2015 i el 2017. El fet que s’hagi fet en anys alterns és només una casualitat. De fet, des del Club volen poder oferir aquest curs de vela per a famílies cada any. Tot i que, això no només depèn d’ells.

Per tant, aquesta és una iniciativa semblant a la que ofereix el Club de Tennis Llafranc. Enguany, durant les dues primeres setmanes del mes de juliol una vintena de nenes i nens de famílies amb recursos limitats gaudeixen del casal de l’entitat.

Així doncs, durant les tardes de la primera setmana de juliol, el grup va sortir a navegar cada dia, dividits en dues embarcacions. A través de les explicacions d’un monitor, van aprendre conceptes bàsics de navegació, els tipus de vaixells o les diferents maniobres.

Olga Recuero del Club de Vela Calella a Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *