Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


1.550 persones han assistit al cribatge massiu aquest cap de setmana

Escrit per el 2 de Novembre de 2020

  • Tot i que s’esperava més participació, la xifra de 1550 és bona.
  • Àngels Larrabeiti destaca el correcte comportament de la ciutadania i el treball impecable de les entitats en l’organització del cribatge.

Un cop més des del 107,8 fm, hem establit contacte amb la infermera adjunta de l’àrea bàsica de salut de Palafrugell, Àngels Larrabeiti. Ens ha informat sobre la participació ciutadana en el cribatge celebrat aquest cap de setmana. A més, també ens avançarà el canal pel qual es comunicaran amb els positius en COVID-19. Per acabar, compartirà amb la nostra emissora una valoració sobre la situació actual de la COVID-19 a la nostra vil·la.

En primer lloc Àngels Larrabeiti exposa que les dades de participació han estat bones, amb un total de 1.550 persones. Tot i que esperaven més participació.

Àngels Larrabeiti fa menció del bon comportament i paciència de la població durant el cribatge.

Tot seguit, Larrabeiti destaca la feina de les diferents entitats que van participar en la preparació de l’espai de forma impecable. L’únic inconvenient va ser dissabte al matí, quan es va crear més cua a causa de l’endarreriment dels recursos informàtics. Però aquesta situació va servir per poder preveure’ls el diumenge.

Un altre punt important és el canal de comunicació que s’utilitzarà per donar els resultats de les proves a tothom qui va assistir al cribatge. Àngels Larrabeiti ens fa saber que hauran diferents canals per rebre el resultat: un serà l’app La Meva Salut, i l’altre via SMS.

Així mateix, tant si són positiu o negatius rebran el resultat. En el cas dels positius, un gestor els trucarà per estudiar quins han estat els contactes directes en les últimes 48 h, el tractament i les mesures d’aïllament.

Per concloure, Àngels Larrabeiti ens avança que la situació no és pas bona encara. Larrabeiti conjuntament amb el suport de Ràdio Palafrugell fa una crida a la consciència individual davant la greu situació. Des de la nostra sintonia agraïm el treball realitzat per tot el personal sanitari, totes les entitats que van col·laborar en la realització del cribatge, als voluntaris, i a tota la ciutadania que hi va assistir.

A continuació adjuntem l’entrevista sencera amb Àngels Larrabeiti, infermera adjunta de l’àrea bàsica de salut de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).