Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Yolanda Felice relata les vivències del confinament

Escrit per el 4 de Març de 2023

  • També recupera relats d’altres persones que expliquen com van viure el confinament.

L’escriptora barcelonina resident a Palafrugell, Yolanda Felice, ha publicat un diari profund i dolorós sobre com va viure el confinament de l’any 2020. Aislados. MMXX deixa enrere els personatges de ficció i parla en primera persona. Descriu l’angoixa, la por i la incertesa que li va causar la pandèmia, però també trobar-se tancada dins d’una habitació petita.

Felice també recupera testimonis de persones que la van commoure i emocionar. 77 de les vivències van publicar-se al diari La Vanguardia, així com el seu Espero la festividad de Sant Jordi. Però també, dona veu a familiars i coneguts per poder expressar els seus dubtes, reflexions o inquietuds.

El relat en primera persona comença el 22 de març i es copsa la progressió anímica. Hi havia èpoques que escrivia més o menys. Afegeix que el món va massa ràpid, que ens cansem de tot ràpidament i que això només genera estrès i buidor.

Afirma que mai s’ha d’oblidar el que es va viure i que pandèmia li va fer canviar el seu punt de vida sobre molts aspectes vitals. A partir de l’experiència, en el seu cas, va decidir alentir la seva vida i deixar Barcelona per venir a viure a Palafrugell.

Yolanda Felice ha escrit sis llibres més, entre ells Caminos de seducción, Cat woman y la noche estrellada i El antídoto. Va començar a treballar en els mitjans de comunicació amb Xavier Sardà a Crónicas marcianas. També, va passar per Onda Cero i a la premsa escrita. Ara es dedica a l’escriptura i ja està preparant nous projectes. Fa de voluntària a la presó de Wad-ras.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).