Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xavier Bosch presenta ‘La dona de la seva vida’ a Palafrugell

Escrit per el 26 de Març de 2021

  • El periodista i escriptor ha passat pels micròfons Ràdio Palafrugell per comentar alguns dels detalls de la seva darrera novel·la centrada en els nadons robats.

Des de fa deu dies ja es pot trobar a les llibreries la darrera obra de Xavier Bosch, La dona de la seva vida, que diumenge es presentarà a Palafrugell. En concret, es farà a la llibreria Vitel·la Espai Fòrum.

La dona de la seva vida és la simbiosi dels dos gèneres que han portat a Bosch a l’èxit literari. Així, hi trobem la trama periodística, com a la trilogia protagonitzada per Dani Santana i la trama sentimental, com en les tres darreres novel·les.

Els tres principals protagonistes són els tres germans Estrada: en Joel, en Rai i la Victòria “Vito”, tot i que serà aquesta darrera la que tindrà el pes de la trama. De fet, Xavier Bosch remarca que per a ell com a escriptor és tan important la trama principal com la construcció dels personatges.

D’altra banda, Bosch ha destacat que és una novel·la que posa de relleu l’amor fraternal entre germans. En aquesta línia, l’autor remarca que en els moments més complicats és quan més pinya es fa.

Els nadons robats a Espanya

Per altra banda, al voltant de la trama períodistica, aquesta se centra en els casos dels nadons robats a l’estat espanyol. Bosch explica que aquest tema el tenia pendent des que el va tractar al programa Àgora el 2012.

En aquest sentit, apunta que són uns 300.000 els bebès robats a Espanya. Per tant no es tracta de casos puntuals, sinó que hi havia tota una màfia al darrera que va anar més enllà del franquisme.

El periodista Joel Estrada és el que estirarà de la manta a La dona de la seva vida. Una feina d’investigació que el portarà a descobrir fets que faran trontollar la família. Malgrat que hi ha una picada d’ullet als seguidors de Dani Santana, Bosch ha descartat que hi hagi més novel·les sobre la família Estrada.

Podeu recuperar l’entrevista amb Xavier Bosch en la que presenta La dona de la seva vida al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).