Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xarrups d’Estiu – 6 d’agost de 2022

Escrit per el 6 d'Agost de 2022

En els quarts Xarrups d’Estiu amb la Rita Valero i en Ferran Castelló comencem repassant l’agenda d’activitats pel cap de setmana. Per altra banda, a la primera hora també parlarem amb l’Aleix Gómez, presentador del nou espectacle del Circ Raluy anomenat Kirko. Podrem gaudir d’aquest fins al 3 de setembre.

A la segona hora hem parlat de poesia, amb l’autora Myriam Soteras que ens ha presentat el seu darrer llibre, Papel de lija. Per acabar, també hem conegut quins són els consells per poder-nos fer les millors fotografies durant aquestes vacances. Tampoc han faltat les peticions musicals de la nostra audiència a través del nostre telèfon de WhatsApp.

Circ Raluy

El Circ Històric Raluy ha tornat a fer parada, un any més, a Palafrugell. En aquesta ocasió ens presenten el nou espectacle Kirko. En parlem amb el seu presentador, l’Aleix Gómez.

Myriam Soteras va presentar recentment el seu darrer poemari Papel de lija al Pati de Can Gil de Corçà, l’espai de l’editor Ramon Bartrina i MarieJo Descaire. Avui ho ha fet al nostre programa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).