Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xarrups d’Estiu – 30 de juliol de 2022

Escrit per a 30 de Juliol de 2022

En una nova edició del programa Xarrups d’Estiu, amb la Rita Valero i en Ferran Castelló, comencem repassant l’agenda d’activitats per aquests pròxims dies. També hem conegut amb la perruquera Eva García quins són els pentinats d’aquest estiu i com ens hem de cuidar els cabells.

A la segona hora, hem parlat de literatura amb l’artista Ale Oseguera, nascuda a Mèxic i actualment resident a Barcelona. És autora del poemari Tormenta de Tierra publicat l’any 2016. A més, hem recordat l’ús de l’aplicació Palafrugell al mòbil i els punts per a fer-se selfies en el municipi.

Eva García Moreno

Conversem amb la perruquera Eva García, que fa un repàs de la seva trajectòria professional. Però també, ens repassa quines són les novetats en els pentinats d’aquest estiu i com ens podem cuidar els cabells.

Ale Oseguera

L’artista Ale Oseguera, autora dels poemaris Tormenta de Tierra (2016) i Un hotel de cinco estrellas sobre un cementerio (2019), ens explica quina és la seva trajectòria en el món de la poesia. A més, també fa col·laboracions a Ràdio 3.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *