Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xarrups d’Estiu – 27 d’agost de 2022

Escrit per el 27 d'Agost de 2022

En aquesta setmana, els Xarrups d’Estiu de la Rita Valero i en Ferran Castelló van a visitar algunes de les exposicions que hi ha en marxa a Palafrugell. A la primera hora, el director de la Fundació Josep Pla, Francesc Montero, recorda que s’hi pot anar a visitar ‘Joan Fuster. Josep Pla. Una conversa infinita’ i “Retrats d’un país. Francesc Català-Roca i Josep Pla”.

A la segona hora, conversem amb la comissària de l’exposició “Subirachs. De l’expressionisme a l’abstracció (1953-1965)”, Judit Subirachs. Aquesta exposició temporal es pot visitar a la Fundació Vila Casas – Museu Can Mario. Museu d’Escultura Contemporània.

Francesc Montero de la Fundació Josep Pla

El director de la Fundació Josep Pla, Francesc Montero, recorda que actualment hi ha en marxa les exposicions temporals ‘Joan Fuster. Josep Pla. Una conversa infinita’ i “Retrats d’un país. Francesc Català-Roca i Josep Pla” a la fundació.

Judit Subirachs de l’exposició de Josep Maria Subirachs 

La comissària de l’exposició “Subirachs. De l’expressionisme a l’abstracció (1953-1965)”, Judit Subirachs, recorda que la mostra inclou les peces més destacades de l’etapa que va viure l’artista català entre els anys 1953-1965. Aquesta exposició temporal es pot visitar fins al novembre a la Fundació Vila Casas – Museu Can Mario. Museu d’Escultura Contemporània.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).