Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xarrups d’Estiu – 20 d’agost de 2022

Escrit per a 20 d'Agost de 2022

En una nova edició dels Xarrups d’Estiu amb la Rita Valero i en Ferran Castelló, repassem l’agenda d’activitats per als pròxims dies. A més, anem a visitar l’exposició ‘nauSfragiLs’ de Ton Armengol, que es pot visitar fins al 18 de setembre a la Torre de guaita i centre d’interprertació del Far de Sant Sebastià. A més, es durà a terme una visita guiada els dies 21 d’agost i 10 de setembre amb l’autor. Ell ens fa un avançament de què s’hi pot veure.

A la segona hora, parlem de literatura. Primer de tot, torna el poeta i editor Ramon Bartrina per fer-nos noves recomanacions literàries per aquest estiu i després, aprenem més sobre què són els palíndroms.

Ton Armengol i ‘nauSfragiLs’

L’escultor Ton Armengol té l’exposició’ nauSfragiLs’ a la Torre de guaita i centre d’interpretació de Sant Sebastià fins al 18 de setembre. Ens explica en què consisteix aquesta i també, ens apunta que és un projecte solidari per a guanyar diners per a Proactiva Open Arms.

Recomanacions literàries amb Ramon Bartrina

El poeta i editor Ramon Bartrina ofereix recomanacions literàries per a gaudir aquest estiu. Una entrevista del programa Xarrups d’Estiu, en una entrevista de Rita Valero.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *