Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xarrups d’Estiu – 13 d’agost de 2022

Escrit per a 13 d'Agost de 2022

A la primera hora dels Xarrups d’Estiu, amb la Rita Valero i en Ferran Castelló, hem repassat l’agenda d’activitats d’aquest cap de setmana llarg. A part, hem conversat des de la terrassa de Can Felip amb en Pol Plaja, l’artista palafrugellenc que ho està revolucionant a les xarxes socials i amb un excel·lent treball discogràfic.

A la segona hora, hem repassat el servei de repartiment a domicili dels productes que ofereixen nombroses parades del mercat. Hem conversat amb alguns paradistes per tal que ens n’expliquin en què consisteix, com la Marta de la Carnisseria Jordi, en Jordi Rubau dels 3 Pollets, la Innocència Andújar d’Al teu gust, la Noemí Rubau de Formatgíssim, la Trànsit de Peixos Mielgo, l’Anna de Peixos Torrent, en Marc de Peixos Marc, la Sònia de Fruites i Verdures Sònia Tulla, la Núria de Fruites Salís Serradell i en Quim de Flors Isern.

Pol Plaja, Doble

El palafrugellenc Pol Plaja, conegut artísticament com a Doble, és un raper que està triomfant amb els seus treballs discogràfics i també, a les xarxes socials. A més, ha col·laborat amb artistes rellevants del panorama musical actual, com els Oques Grasses o The Tyets. Conversem amb ell, des de la terrassa de Can Felip de Palafrugell, per saber-ne més de la seva trajectòria.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *