Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Xafogor una mica més baixa a partir de diumenge

Escrit per el 1 d'Agost de 2020

  • Dissabte marcat per l’elevada temperatura i humitat.
  • La propera nit començarà a bufar una mica de tramuntana i diumenge la sensació de xafogor serà inferior.

Avui es mantindran les temperatures i humitat elevades, una situació que provocarà una alta sensació de xafogor. Pot ser que hi hagi boira o algun núvol baix a primera línia de la costa. A la tarda tindrem una mica de vent de garbí. Ens ho explica l’observador meteorològic de l’Estartit Josep Pascual.

A partir de la propera nit, començarà a bufar una mica de tramuntana. Tot i que les temperatures seran similars, el grau d’humitat serà inferior i per tant, es reduirà la sensació de xafogor. Durant el diumenge els núvols seran més abundants i a la tarda, el vent girarà a gregal.

Immersos en una onada de calor

Tot i l’onada de calor, les temperatures a casa nostra s’han mantingut una mica més baixes que en altres indrets gràcies a l’efecte del mar. No obstant això, la humitat ha estat elevada i ha provocat una alta xafogor.

Segons les estadístiques, entre la segona quinzena de juliol i la primera d’agost és quan s’eleven més els termòmetres. Malgrat això, sembla que a principis de la setmana vinent es mantindran més baixos, un fenomen que també se sol repetir entre el mes de juliol i agost i que simbolitza l’equador de l’estiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).