Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


White Shadow interpretarà versions de tots els temps a la plaça de l’Ermengarda

Escrit per el 29 de Desembre de 2023

  • El trio de versions acústiques està compost per la palafrugellenca Aida Blanco a la veu i els gironins Indra Vila a la bateria i Laura Lechado a la guitarra.

El trio de versions acústiques White Shadow actuarà a la plaça de l’Ermengarda el dissabte, 30 de desembre a les vuit del vespre. Forma part de la programació nadalenca de Palafrugell. White Shadow està compost per la palafrugellenca Aida Blanco a la veu i els gironins Indra Vila a la bateria i Laura Lechado a la guitarra.

El grup va néixer durant la pandèmia l’any 2020. Aida Blanco va fer un duet amb Laura Lechado i van estrenar-se a la Biblioteca de Palafrugell. Més tard, van actuar conjuntament amb Indra Vila al pati de Can Plaja i van formar el trio de versions amb un repertori variat. En parla Aida Blanco al programa Així és la vida de Rafel Corbí.

Fan versions d’Amy Winehouse, Eurythmics, Suu o M-Clan, entre altres.

Blanco va introduir-se en el món de la música a partir d’un taller de gospel a Mont-ras amb tretze anys. Després, va cantar a la coral Gospel Viu! que assagen a Palafolls, al Maresme, i també va actuar amb Jordi Rubau.

Després de formar un duet amb disset anys, va conèixer Laura Lechado a través d’un grup de WhatsApp quan buscava una guitarrista.

Per altra banda, dissabte també hi haurà un altre concert de versions amb Combonautes a les sis de la tarda a la plaça de l’Ermengarda. Totes les actuacions són gratuïtes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).