Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


West Side Story arriba a Palafrugell

Escrit per el 6 de Gener de 2022

  • La pel·lícula es projectarà al Teatre Municipal el dijous, divendres, dissabte i diumenge.
  • Es tracta de la versió dirigida per Steven Spielberg estrenada l’any passat.

La pel·lícula West Side Story, un dels musicals més llegendaris de la història, arriba a la cartellera del Cine Club Garbí. La narrativa del film se situa al West Side, un barri marginal de Nova York, on hi ha la disputa entre dues bandes: els Sharks i els Jets. 

Tot es desencadenarà a partir d’una baralla violenta entre els dos grups i l’amor que sorgirà entre membres de cadascuna d’elles. Una història d’amor impossible com Romeu i Julieta de Shakespeare, tal com explica Àlex Cebollero del Cine Club Garbí.

Aquesta pel·lícula està dirigida per Steven Spielberg i protagonitzada per Ansel Elgort i Rachel Zegler. Es tracta d’una adaptació del musical de Broadway homònim i del film de 1961 dirigit per Robert Wise i Jerome Robbins. Spielberg ha volgut crear una versió molt fidel a l’original, fins i tot, respectant la durada de 156 minuts, pràcticament la mateixa.

A més, una de les curiositats d’aquesta nova versió és que l’actriu Rita Moreno tornarà a interpretar-hi un paper, seixanta anys després de la primera versió. Ella és el nexe d’unió entre les dues pel·lícules.

Aquest film s’havia d’estrenar al mes de desembre de 2020, però degut a la pandèmia, es va endarrerir al desembre de l’any 2021. 

Pel que fa a la crítica, està rebent molt bones valoracions. Fins i tot, s’afirma que és una de les millors pel·lícules del director. No obstant això, no ha tingut la mateixa rebuda entre el públic.

6 projeccions a Palafrugell

West Side Story es projectarà 6 vegades a Palafrugell. La primera projecció serà el dijous 6 a les 19 hores. El divendres es repetirà a la mateixa hora. El dissabte hi haurà dues projeccions, la primera a les 18:30 (en versió original subtitulada) i la segona, a les 21.30 hores. Per acabar, el diumenge es projectarà a les 16 i les 19 hores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).