Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Viu el Museu del Suro diferent: dansa i moviment corporal

Escrit per el 1 de Febrer de 2024

  • Blanca Vélez farà un taller introductori a la dansa teràpia, diumenge a dos quarts d’onze del matí.

Oportunitat per visitar el Museu del Suro d’una forma diferent: amb la dansa i el moviment corporal. El diumenge, 4 de febrer a les 10.30 hores, Blanca Vélez d’Empordà Teràpies farà un trajecte de dansa teràpia. És una iniciativa del projecte comarcal [Museus = Espais de Benestar] que vol visibilitzar els espais culturals com a indrets que afavoreixen la salut i el benestar de la població.

Laura Requena del Museu del Suro destaca al Mode avió de Ràdio Palafrugell que “busquen explicar els continguts d’una forma diferent” i que s’allunya de “les idees preconcebudes sobre els museus”. Ensenyaran el suro mitjançant materials que evoquen els cinc sentits.

Faran el taller en un espai que no hi haurà els visitants del museu. Cal tenir setze anys o més i no és necessari tenir habilitats en dansa.

Blanca Vélez explica que buscarà “fer visibles els aspectes emocionals, mentals i físics” tot a partir del cos. Farà servir tècniques psicocorporals, de meditació, dansa i moviment per introduir la disciplina. Destaca que el cos i les emocions estan relacionats.

Farà el “moviment del cos i de l’ésser” a partir del suro.

Per assistir-hi, cal inscriure’s trucant al 972 30 78 25 o enviar un missatge de WhatsApp al 618 49 56 40. A més, preveuen organitzar noves edicions pròximament i les associacions i entitats també la poden reservar a demanda.

Taller de carnaval pels infants

Per altra banda, el dissabte, 3 de febrer a les 17.30 hores organitzaran un taller de Carnaval de treballs manuals amb suro. És apte a partir dels 4 anys i gratuït per qui vagi disfressat.

El diumenge serà l’última oportunitat per visitar el diorama de Lluís Gubert i el pessebre de Josep Farrarons dels Amics del Pessebre del Baix Empordà.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).