Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


VÍDEO: Les millors imatges de la cursa infantil adaptada de Palafrugell

Escrit per el 7 de Març de 2022

Aquest dissabte 5 de març, l’estadi d’atletisme Josep Pla Arbonès de Palafrugell ha acollit la primera Cursa Infantil Adaptad. Ha estat el resultat d’un projecte d’aula dels nens i nenes de l’escola Vedruna-Prats de la Carrera. La convocatòria anava adreçada a infants amb alguna dificultat motriu i infants amb TEA, que han pogut participar de la cursa en diferents modalitats de distància i tipologia de recorregut. Ràdio Palafrugell la vam seguir en directe.

L’esdeveniment ha convocat a més d’una vintena de nens i nenes entre 2 i 16 anys d’arreu de Catalunya, que han tingut uns animadors molt especials: l’alumnat de primer de primària del centre, organitzadors i impulsors del projecte.La idea va començar quan escollien el projecte del curs que anava vinculat als Objectius de Desenvolupament Sostenible. És així com alguns cursos de l’escola van treballar continguts vinculats a l’ODS “Reducció de les Desigualtats”.

La jornada a més ha comptat amb tallers on els nens i nenes han pogut gaudir d’espectacles de màgia, contes, moviment corporal i maquillatge Tota la comunitat educativa es mostra contenta i agraïda per l’èxit d’aquesta matinal d’esport i per les col·laboracions i aportacions que han tingut des que van llançar la convocatòria : des d’entitats, empreses , particulars , mitjans de comunicació i institucions fins a voluntaris que avui també eren a l’estadi.

El lliurament de medalles i obsequis als participants ha anat a càrrec de Juanjo Méndez, reconegut corredor paralímpic, bicampió del món i guardonat a un munt de competicions.

A continuació, una galeria amb les millors imatges de la primera cursa infantil adaptada de Palafrugell.

Vídeo: Vedruna

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).