Victòria de l’Hoquei Palafrugell i derrotes del Garbí d’Handbol

Escrit per el 16 de Febrer de 2021

• Bon cap de setmana també pels atletes del Club Atlètic. Dani Ruiz, sots-campió de Catalunya.

Desplaçament del Club Hoquei Palafrugell a la capital d’Osona per enfrontar-se al Club Patí Vic, aquest passat dissabte. Ben aviat els palafrugellencs es van posat per davant en el marcador i al llarg de la primera meitat van demostrar la seva superioritat. Al descans guanyaven per 0 a 2.

Com no pot ser d’altra manera, calia patir una mica i, sigui per la relaxació visitant o per que els locals van apretar de valent, es va produir l’empat (2 a 2). Un gol de penal de Marc Figa (excel·lent llençament) a falta de 3 minuts i un de Xavier Aldrich (després d’una gran jugada de l’equip) a falta d’un minut donaven la tranquil·litat (2-4). Xevi Garcia, el míster, ens feia dilluns la seva valoració.

Aquest dimecres, en partit ajornat, el CH Palafrugell visita la pista del Calafell. Un partit decisiu per a les aspiracions de l’equip blanquinegre de poder participar a la propera edició de la Copa. El mateix Calafell, el Noia i el Girona són els altres rivals per a les dues places que queden. L’equip tarragoní n’és el jutge ja que juga contra el Palafrugell i també té un partit endarrerit amb el Girona.

Doble derrota de l’Handbol Garbí

L’equip entrenat per l’Uri Sierra tenia dos compromisos ben difícils aquest cap de setmana, amb el doble enfrontament amb el Gavà. Al final, va estar a punt de saltar la sorpresa en el partit jugat dissabte, ja que només van caure d’un gol (25-26), després de remontar un desavantatge de 10 gols. Diumenge, a Gavà, ja va haver-hi moltes menys opcions d’aconseguir quelcom positiu.

Josep Massa, del Club Atlètic, també ens fa un resum de les activitats del cap de setmana. Destaquem el Campionat de Catalunya de Llençaments d’Hivern disputat a Sabadell. Dani Ruiz va quedar sots-campió de Catalunya.