Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Variabilitat del temps fins dimecres

Escrit per el 28 de Juny de 2021

  • Contactem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió d’aquesta setmana entrant.
  • A continuació, Pascual destaca la variabilitat del temps fins dimecres.
  • A partir de dimecres s’espera un augment de les temperatures.

Com acostuma la nostra sintonia durant el Matinal de Ràdio Palafrugell, realitzem una aturada per conversar amb en Josep Pascual. El meteoròleg de l’Observatori de l’Estartit, ens avança la previsió per aquesta setmana a les portes de juliol. A continuació, Pascual destaca la variabilitat del temps fins dimecres i l’augment de les temperatures dijous i divendres.

En primer terme, Pascual fa memòria del temps d’aquest darrer cap de setmana. En aquest sentit, comparteix que s’ha tractat d’un cap de setmana marcat pels vents de garbí i les altes temperatures.

Preguntat sobre la baixada de les temperatures d’aquesta nit i primera hora del matí, Pascual informa sobre l’arribada d’una depressió amb massa d’aire fred al Cantàbric.

Pascual destaca la variabilitat del temps fins dimecres

Segons declaracions de Pascual, la situació actual perdurarà fins dimecres. Però, a partir de dimecres, la depressió es dissoldrà i arribarà una massa d’aire càlid del sud.

En segon lloc, conversant sobre el vent de garbí d’aquest cap de setmana, Pascual descarta la mateixa intensitat per aquesta setmana entrant.

Abans de concloure l’entrevista, en Josep Pascual ens parla sobre l’estat de la mar i la seva temperatura. Actualment, el mar es troba en 23 graus, “una temperatura molt agradable per banyar-s’hi”.

A continuació adjuntem l’entrevista completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).