Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Vanessa Peiró, coordinadora de Junts x Cat al Baix Empordà

Escrit per a 19 de novembre de 2020

Rafel Corbí (Ràdio Palafrugell)

L’alcaldessa de Mont-ras, Vanessa Peiró, ha estat elegida com a nova coordinadora del comitè comarcal de Junts Per Catalunya al Baix Empordà. La candidatura transversal de “Junts Construïm El Baix Empordà” va superar la amb un 69% dels vots (102) la presentada per Cristina Vicens, regidora de Junts a Sant Feliu de Guíxols, que va sumar el 31% restant (46).

L’equip de la guanyadora el formen, entre d’altres, gent com el regidor a Palamós Raimon Trujillo (responsable d’organització); l’alcaldessa de Bellcaire, Cecília Barnosell (a càrrec de política municipal); i el tinent d’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Jaume Quintana (responsable dels afiliats).
Al seu costat també formen part de la candidatura l’alcaldessa de Begur, Maite Selva; Josep Maria Plaja de La Bisbal i l’alcaldessa de Serra de Daró, Glòria Marull. Així ens ho explicava l’alcaldessa Vanessa Peiró. 

La gestió dels diferents partits i grups, així com el repartiment de regidors que formaven part del Junts X Cat a les darreres eleccions, i les properes eleccions del 14-F a la Generalitat són alguns dels temes que té Peiró sobre la taula.

La Vanessa Peiró va ser elegida alcaldessa de Mont-ras a les darreres eleccions municipals. Poc després ha estat triada com a coordinadora del seu partit al Baix Empordà. Pot ser el començament d’una carrera en la política catalana, tenint en compte que tenim eleccions a la vista?

A nivell polític, Vanessa Peiró ens ha parlat de les primàries que afrontarà Junts Per Catalunya per a les properes eleccions i el posicionament de la junta del Baix Empordà.

A les votacions telemàtiques hi van participar 147 dels 175 afiliats baixempordanesos cridats a fer-ho, és a dir un 84% dels membres del partit a la comarca. Era l’única territorial de les comarques gironines amb dues candidatures.

Imatge: Arxiu El Punt (E.A.)

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *