Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Valoració positiva del Festival de Jazz Costa Brava

Escrit per el 14 d'Octubre de 2021

  • Després d’un any d’absència per la pandèmia, la 27a edició del Festival va esgotar les localitats en la majoria de concerts que s’oferien.

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell fa una valoració positiva del 27 Festival de Jazz Costa Brava. Després d’un any marcat per la pandèmia, en el que es va oferir una programació especial a l’espai dels Ametllers, el passat 12 d’octubre es va posar el punt i final amb un resultat molt satisfactori.

Agustí Fernández, tècnic de l’àrea de Cultura assenyala que tots els concert, meny un, van veure com s’arribava a col·locar el cartell de soldout. A més, en la proposta en la que no es va omplir l’aforament, aquest es va situar entorn el 90%.

Un aforament que, òbviament, estava marcat per les restriccions sanitàries derivades de la COVID-19. En aquest sentit, Fernández, apunta que alguns dels concerts el públic no va fer la reserva fins a darrera hora. En aquest sentit, reconeix el neguit que hi havia setmanes abans que entressin les reserves de darrera hora.

La reserva prèvia, però, ha permès constatar que bona part del públic assistent és de fora de Palafrugell. Un fet que ha convertit al Festival de Jazz Costa Brava en un referent en el món del jazz més enllà del nostre país.

Els abonaments han funcionat

En aquesta edició del Festival de Jazz, també hi havia la possibilitat d’adquirir un abonament per a 2 o 3 concerts. Des de l’àrea de Cultura consideren que aquest format és molt encertat i que el continuaran mantenint.

Un cop fet el balanç de la 27a edició del Festival, des de l’àrea de Cultura ja treballen en l’any vinent. Segons avança Agustí Fernández l’objectiu és tornar a oferir la proposta del Jazz&Rouge.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb el tècnic de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell en la que es fa una valoració positiva del Festival de Jazz Costa Brava al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).