Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença el 26è Festival de Jazz Costa Brava

Escrit per el 8 d'Octubre de 2020

  • Agustí Fernández, Productor Executiu de l’Àrea de Cultura, ens introdueix en l’actualitat i preparació del 26è Festival Jazz Costa Brava.
  • Tots els concerts es fan amb reserva d’entrada obligatòria i estrictes mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19. 

Ràdio Palafrugell ha visitat les instal·lacions del Teatre Municipal per conversar amb Agustí Fernández, Productor Executiu de l’Àrea de Cultura del Municipi. Ens hi ha introduït en l’actualitat de la 26a edició del Festival de Jazz Costa Brava. El qual des del 1994, aporta una variada oferta musical apostant per la combinació del jazz més tradicional amb nous grups emergents de l’escena catalana.

El festival està organitzat per l’Àrea de Cultura de l‘Ajuntament de Palafrugell, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. Enguany, a causa de la pandèmia de la Covid-19, és obligatori la reserva prèvia d’entrada i s’aplicaran estrictes mesures de seguretat.

Tots els concerts són de caràcter gratuït i es duran a terme als escenaris d’Els Ametllers, el Pati de Can Genís, el Pati de la Biblioteca i el Teatre Municipal.

Seguidament, Agustí Fernández exposa com l’habilitació dels espais ja ha estat anteriorment estudiada per esdeveniments com la Festa Major. L’espai dels Ametllers, facilita l’aplicació de les mesures sanitàries i evitarà les aglomeracions d’altres anys a Plaça Nova.

Cal destacar que l’organització s’ha vist obligada a cancel·lar el concert del cap de cartell d’enguany, Roberto Fonseca, previst per dissabte dia 10. El pianista cubà no ha pogut viatjar de Cuba a Europa. Per tant la seva gira de concerts del mes d’octubre que l’havia de portar a diferents escenaris de França, Alemanya, Suïssa, Holanda, Anglaterra i també a Palafrugell ha estat suspesa.

Pel que fa a la programació, Fernández destaca l’aposta local amb Quartet Minvant, a més de les prestigioses figures del jazz i la participació de grups emergents de l’escena musical catalana.

Agustí Fernández ens recorda que la cultura és segura, i que el festival ha treballat diàriament per a l’adaptació a les noves mesures.

D’altra banda, Alex Cebollero, responsable del Cine Club Garbí, ens avança el contingut de la projecció Ascensor para el Cadalso, del Jazz&Cinema.

Tota la informació i reserva d’entrades de la 26a edició del Festival de Jazz Costa Brava a www.palafrugellcultura.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).