Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Uns 50 atletes participen en el Campionat de Catalunya de Pentatló de Llançaments Màster a Palafrugell

Escrit per el 13 de Novembre de 2023

  • Els esportistes provenien d’una vintena de clubs diferents d’arreu de Catalunya i fora del principat.

Una cinquantena d’atletes han participat en el Campionat de Catalunya de Pentatló de Llançaments Màster a Palafrugell aquest dissabte. Els esportistes provenien d’una vintena de clubs diferents d’arreu de Catalunya i fora del principat.

Hi han participat quatre atletes del Club Atlètic Palafrugell. Ramon Estepinyà ha guanyat la categoria dels majors de 75 anys amb 2.820 punts, Manel Jofra ha quedat quart en la categoria majors de 60 amb 1.626 punts; Carles Gironès és el guanyador de la categoria de majors de 45 amb 3.156 punts i Beata Betlej s’ha imposat en la categoria de dones majors de 55 amb 2.518 punts. En parla Josep Massa del Club Atlètic Palafrugell al PalaSport.

A més, Palamós també ha celebrat el cross comarcal amb motiu del Campionat. Hi ha participat una trentena d’esportistes del Club Atlètic Palafrugell.

Diumenge, esportistes palafrugellencs van córrer el 25è Cross Ciutat de Girona. Entre els participants màsters de més de 55 anys, Joan Carles Repollo va quedar segon amb un temps de 22:48; Joan Bayé, tercer amb un temps de 23:35 i Joan Pedraza, cinquè amb un temps de 26:49.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).