Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Unes 500 persones participen a la Run4Cancer de Palafrugell

Escrit per el 7 de Febrer de 2022

  • A la prova solidària en benefici de la Fundació Oncolliga Girona hi han participat un total de 4.175 persones en les dotze poblacions participants.

Un total de 490 persones han participat aquest diumenge a la Run4Cancer de Palafrugell organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. La prova s’ha disputat de forma simultània a dotze municipis més, superant els 4.000 corredors.

Satisfacció a la Fundació Oncolliga Girona per les 4.175 persones que han pres part d’alguna de les 13 Run4Cancer que s’han fet de forma simultània a les comarques gironines aquest diumenge. Les poblacions que més participants hi han aportat ha estat Olot (540), Porqueres (506) i Palafrugell (490).

Tot i la bona xifra de participants, hi ha hagut una davallada considerable respecte l’edició del 2020, l’última abans de la pandèmia. Aleshores hi van participar 5.040 persones, la xifra més alta de les 8 edicions. Així, a Palafrugell el 2020 hi van prendre part 690 persones. D’altra banda, cal recordar que l’any passat la prova es va celebrar, però en format virtual, per tant no hi havia horari de sortida ni ruta senyalitzada.

Tot i que la cursa no té caràcter competitiu, la iniciativa ha aplegat corredors habituals. Aquests han optat majoritàriament per la modalitat de 10 quilòmetres. En canvi, el públic més familiar ha preferit fer el recorregut de 5 quilòmetres, corrent o caminant. L’organització de cadascuna de les curses del Run4Cancer va a càrrec de la delegació de l’Oncolliga en aquella població, amb el suport d’ajuntaments, consells comarcals i entitats locals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).