Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Una quarantena de policies catalans i valencians assisteixen en una jornada formativa a Palafrugell

Escrit per el 21 de Maig de 2023

  • La jornada anava dirigida a les unitats canines perquè els cossos puguin comparar-se amb les altres policies locals, corregir possibles mancances i dotar-los de més recursos.

Agents de policies locals de municipis catalans i valencians van participar en una jornada formativa a Palafrugell sobre les unitats canines. Va servir per perquè els diferents cossos puguin comparar-se, corregir possibles mancances i dotar-los de més recursos.

La Jornada per a les Unitats Canines Policials va tenir lloc el divendres, 19 de maig a Can Genís. Hi van participar una quarantena de policies de municipis com Girona, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Sabadell, Sant Andreu de la Barca, el Papiol, Bigues i Riells del Fai, Amposta i Castelló.

Les jornades s’estan celebrant en diferents indrets de Catalunya per tal d’unificar els criteris d’actuació entre les diferents unitats canines. També, permet integrar-les de més recursos per als gossos i als guies.

Actualment, l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya no ofereix una formació reglada i adequada a les necessitats específiques de les unitats canines de les policies locals. Per aquest motiu, es formen mitjançant les associacions policials o professionals del sector privat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).