Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Última conferència entorn l’exposició ‘Sentir la sureda’

Escrit per a 17 de Juny de 2021

  • Aquest cap de setmana al Museu del Suro de Catalunya tindran lloc dues activitats: la conferència “La sureda: un bosc somiat” i l’activitat “De l’arbre al tap, del tap a la taula”.
  • A continuació, conversem amb en Pep Epadalé, el director del Museu del Suro sobre ambdues activitats.

Aquest cap de setmana al Museu del Suro de Catalunya tindran lloc dues activitats. D’una banda, la conferència “La sureda: un bosc somiat” i per un altre costat, l’activitat “De l’arbre al tap, del tap a la taula”. Per oferir-vos més detalls de les dues propostes, parlem amb el director del Museu del Suro, Pep Espadalé.

En primer terme, seguint amb el cicle de conferències que complementen l’exposició “Sentir la sureda” de Michele Curel, hi ha la conferència “La sureda: un bosc somiat”. La qual anirà a càrrec de Josep Gordi i Serrat (doctor en Geografia) i tindrà lloc dissabte a les 19h.

A continuació, Espadalé presenta la conferència com una invitació a recórrer la sureda amb una mirada multidisciplinària gràcies a les aportacions de Josep Gordi. El qual descriu les seves intencions com una formació per “viure el bosc des dels sentits, el cor i l’ànima”.

Convé ressaltar que, l’exposició “Sentir la sureda” de Michele Curel ha resultat un èxit tant de visites, com de participació en les conferències i de cobertura mediàtica. Així ho valora el director del Museu del Suro.

Torna”De l’arbre al tap i del tap a la taula”

D’altra banda, aquest diumenge es reprèn l’activitat De l’arbre al tap i del tap a la taula. Una activitat que barreja història, cultura i l’experiència: es coneix la història de la pela del suro, es practica, s’esmorza i es fa un tast. Així la presenta en Pep Espadalé.

Aquesta serà la primera de la temporada d’enguany, ja que és una activitat que es repeteix fins el 18 de juliol. En aquest sentit, una setmana es fa el dissabte a Cassà de la Selva i els diumenge a Palafrugell i viceversa.

Finalment, la conversa amb el director Pep Espadalé segueix i la podeu escoltar completa a l’enllaç de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *