Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Últim cap de setmana d’hivern amb temps canviant

Escrit per a 12 de Març de 2021

  • En Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit ens ofereix la previsió del temps de l’últim cap de setmana de l’hivern.
  • Un temps canviant que comportarà alguns plugims, tramuntana i clarianes.

Com és habitual els divendres, establim contacte amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Qui ens ofereix la previsió del temps per avui divendres i el pròxim cap de setmana. Una previsió que presenta l’últim cap de setmana de l’hivern amb un temps ple de canvis entre els dies.

En primer lloc, en Josep defineix la previsió dels pròxims dies com a “variable, típica de març”. A continuació, ens avança que els fronts nord-atlàntics passaran pel nostre territori deixant caure plugims febles i dispersos.

Pel que fa al dissabte, segons les previsions de Pascual aquest vindrà acompanyat d’un temps amb diversos canvis al llarg del dia; Vents fluixos, estones de sol i algún núvol.

Arribat el vespre, un altre front “obrirà les portes de la tramuntana”. Comportant que el temps de diumenge arribi carregat de tramuntana amb algunes clarianes.

El darrer cap de setmana de l’hivern

Pel que fa a les temperatures, avui han baixat respecte dels darrers dies i demà es recuperaran gradualment. Però segons les previsions de Pascual, diumenge tornaran a baixar.

Sobre les precipitacions, preguntem a en Josep sobre la presència de fang. Tot seguit, en Josep ens aclareix que aquesta setmana les precipitacions provinents del nord, arriben sense pols subsahariana.

L'últim cap de setmana de l'hivern

Fins a començaments de maig, la temperatura del mar és variable. En l’actualitat, encara es troba en els 13 graus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *