Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Trobada d’embarcacions tradicionals

Escrit per el 26 de Juny de 2020

  • Aquest cap de setmana es farà la 28a edició a Calella de Palafrugell. Una edició que ha estat a l’aire fins a l’últim moment.

Finalment, Calella de Palafrugell acull aquest cap de setmana la Trobada d’embarcacions tradicionals que organitza l’Associació d’Amics de Vela Llatina. Pere de Prada, president de l’entitat explica els detalls d’aquesta 28a edició que ha estat a punt de suspendre’s.

La finalització de l’Estat d’Alarma i l’actual situació de la COVID-19 permetrà la celebració d’aquesta activitat tradicional. De fet, serà la primera trobada d’aquest estil que es farà a tot Catalunya, com apunta Pere de Prada.

No obstant això, s’han pres les mesures de seguretat pertinents. En aquest sentit, no se celebrarà el típic esmorzar a la platja del Port Bo per evitar aglomeracions. Pere de Prada explica les característiques d’aquesta edició marcada per la COVID.

D’altra banda, al vespre es farà un sopar en el que l’aforament serà limitat. El fet que hi hagi hagut molta demanda està dificultant poder trobar un lloc per a tothom.

El poc temps de marge per preparar les embarcacions ha fet que enguany hi haurà menys embarcacions. No obstant això, de Prada ha remarcat que els patrons i membres de les diverses entitats participants sí que hi assistiran.

Amb tot, malgrat les restriccions i els dubtes, la 28a edició de la Trobada d’embarcacions tradicionals es farà aquest cap de setmana a Calella de Palafrugell. Un esdeveniment organitzat pels Amics de la Vela Llatina.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).