Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tres ofertes laborals per a joves titulats

Escrit per el 20 d'Agost de 2021

  • L’Ajuntament, a través del SOMI, cerca tres joves menors de 30 anys per incorporar en diferents àrees del consistori.
  • La contractació s’emmarca en el projecte de Garantia Juvenil. El termini per presentar sol·licituds és el 9 de setembre.

El mes passat l’Ajuntament de Palafrugell va incorporar dos joves titulats en pràctiques. No obstant això, van quedar vacants tres ofertes laborals per treballar al consistori durant un període de 6 mesos. Tània Sagués, del SOMI de Palafrugell dona els detalls de quins són els perfils que estan cercant.

Actualment l’Ajuntament té oberts 3 processos destinats a contractar joves menors de 30 anys beneficiaris del programa de Garantia Juvenil. Tània Sagués, del SOMI de Palafrugell recorda que per apuntar-s’hi cal estar apuntat a l’atur com a Demandant d’Ocupació.

D’altra banda, tampoc es pot haver participat en les dues últimes convocatòries de Garantia Juvenil. Sagués recorda que és un programa que fa any que existeix i que a Palafrugell és el sisè any que es fa amb un total de 29 joves contractats.

La valoració que es fa des del SOMI de tots aquests joves que s’han adherit al programa és molt positiva. Tània Sagués considera que és beneficiós tant pels i les joves com pel consistori.

Noves tecnologies, educació social i medi ambient

Actualment els tres perfils que s’estan cercant són els d’un tècnic/a d’intevenció social, un agent digital i un tècnic/a de gestió de residus. En aquest sentit, Tània Sagués dona més detalls de les titulacions que es demanen en relació als llocs de treball.

Els i les joves interessades en alguna de les tres ofertes s’hi poden apuntar fins el 9 de setembre. La inscripció s’ha de fer en línia a través del web de l’Ajuntament de Palafrugell. En cas de tenir problemes per apuntar-s’hi, també es pot consultar a l’IPEP a través del 972 61 18 20 preguntant per la Tània.

Per últim, des del SOMI recorden que a través del web de l’IPEP es poden trobar totes les ofertes laborals que hi ha actualment, així com assessorar a les persones que busquen feina.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).