Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tres detinguts per robatoris a Palafrugell

Escrit per a 26 de Maig de 2022

  • La Policia Local de Palafrugell ha fet els últims dies tres detencions per robatoris i furts.
  • Un d’ells és per robar una bicicleta. I l’altre, per robar productes d’una botiga.

La Policia Local de Palafrugell ha fet els últims dies tres detencions per robatoris i furts. Un d’ells és per robar una bicicleta. I l’altre, per robar productes d’una botiga.

El passat dissabte 21 de maig, una patrulla de la Policia Local de Palafrugell, quan feia vigilància i dispositiu per furts i robatoris de bicicletes al nucli de Calella de Palafrugell, van veure com dos joves sortien d’una comunitat de veïns amb una bicicleta d’alta gama.

Els agents van sospitar dels dos joves i van identificar-los. En aquell moment, tots dos van marxar corrents, però els agents van poder atrapar al jove que portava la bicicleta, que va respondre amb cops al policia, i per aquest motiu va ser detingut.

Després es va localitzar la propietària de la bicicleta, que va confirmar que la bicicleta havia estat robada del garatge de la comunitat de veïns. El detingut, de 14 anys, va ser detingut per delicte de resistència a agents de l’autoritat i per delicte de furt.

D’altra banda, el diumenge 22 de maig, la policia va rebre l’avís per un robatori a una botiga de la vila. Els propietaris van enxampar dos joves furtant productes de l’interior de la botiga i en empaitar-los fora i reclamar-los que tornessin els productes, ells van respondre amb violència, lesionant al responsable de la botiga.

Els agents de la Policia Local van veure una gravació realitzada amb el telèfon mòbil d’un testimoni i van poder identificar els autors dels fets, que van ser localitzats més tard i detinguts per un delicte de robatori amb violència. Els detinguts tenen 20 anys i 17 anys.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *