Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tramuntana i cel ennuvolat en l’equador de novembre

Escrit per el 15 de Novembre de 2021

  • Aquesta setmana entrant presenta una previsió on predominarà la presència de tramuntana i cel ennuvolat.
  • La previsió no apunta a grans precipitacions a banda de les precipitacions lleus que s’esperen dimarts al vespre.

Començem la setmana amb la previsió meteorològica que ofereix en Josep Pascual des de l‘Observatori de l’Estartit. Altrament, Pascual oferirà un resum del temps viscut aquest darrer cap de setmana. Tot plegat, aquesta setmana entrant presenta una previsió on predominarà la presència de tramuntana i el cel ennuvolat.

En primer terme, en Josep Pascual resumeix el temps viscut aquest darrer cap de setmana. A continuació, el meteoròleg de l’Estartit recorda que aquest cap de setmana hem viscut un temps variable acompanyat de tramuntana. Així com una reducció de les precipitacions respecte la setmana anterior.

Conversant sobre les precipitacions del darrer divendres, Pascual afirma que, de moment, no es tornaran a repetir. No s’esperen canvis dràstics i es viurà una situació amb tramuntana lleu, aire fred en alçada i núvols abundants.

A partir de dimarts, arribarà una nuvolada més forta acompanyada d’alguna precipitació lleu. S’espera que, a partir de la tarda-vespre del dimarts, la situació millori.

La tramuntana seguirà bufant i s’espera amb més força a partir de l’equador de la setmana. Respecte aquests dies, el cel presentará més núvols tot i que les precipitacions ja no hi serán.

Conversant sobre la dinàmica del temps d’aquest mes, Josep recorda que ja fa 10 dies que va començar la tramuntana. Tot i que alguns dies va girar llevant que va provocar mala mar i precipitacions.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).