Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Toti Soler i Cor Carlit, noms destacats del Sant Jordi Cultural

Escrit per a 14 d'Abril de 2022

Aquest any tornen moltes de les activitats a l’agenda al voltant de la Diada de Sant Jordi a Palafrugell. D’entre les diferents propostes, destaquen en el terreny musical, el dissabte 23 a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Municipal, el concert “Els dits de la música. Toti Soler Quartet” amb Toti Soler, a la guitarra i veu, Olvido Lanza, al violí, Marc Prat, al contrabaix, i Dídac Ruiz, a la percussió. I el diumenge 24 a les 6 de la tarda al Teatre Municipal, tindrà lloc l’actuació del Cor Carlit Gospel. La venda anticipada d’entrades es fa a la taquilla del TMP o a www.palafrugellcultura.cat.


D’altra banda, el mateix dissabte a les 12 del migdia a plaça Nova, es tornarà a viure l’audició de sardanes de Sant Jordi amb la Cobla La Principal de la Bisbal.


Com a primer tastet de la Lectura, el dijous 21 a les 6 de la tarda, es farà a la sala Polivalent de la Biblioteca, l’activitat “Sant Jordi és poesia”. Es tracta d’una Lectura de poemes a càrrec dels alumnes i voluntaris per la llengua de l’Oficina de Català de Palafrugell.


Els més menuts també tenen el seu espai a l’agenda de Sant Jordi. L’hora del conte a la Biblioteca, un espectacle familiar de La Xarxa a la plaça Ermengarda, i tallers al Museu del Suro i a la Fundació Vila Casas són les propostes pels infants.


I durant tot el cap de setmana hi ha haurà jornada de portes obertes als museus del municipi (Museu del Suro, Fundació Josep Pla i Fundació Vila Casas – Museu Can Mario) i altres propostes culturals. Moltes de les activitats seran amb aforament limitat i és imprescindible reservar plaça, per tant és aconsellable consultar l’agenda a www.palafrugellcultura.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *