Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tote bags, làmines i postals il·lustrades per Anna Grimal: el nou merxandatge de Palafrugell i els nuclis

Escrit per el 26 de Març de 2024

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) acaba de llançar nou marxandatge. Es tracta de bosses de tela (tote bags), làmines i postals il·lustrades per Anna Grimal i que mostren elements representatius de Palafrugell, Llofriu, Calella de Palafrugell, Tamariu i Llafranc.

La il·lustradora palafrugellenca explica com ha estat el procés de creació.

Aquests souvenirs ja es poden comprar a les oficines de turisme del municipi. A Palafrugell s’hi trobaran tots els models, mentre que a les oficines de les platges, es podran comprar els del nucli on estan ubicades. Algunes empreses d’allotjament del municipi també han fet comanda d’aquests materials per disposar-ne als seus establiments.

La idea de crear marxandatge sorgeix de les pròpies oficines de turisme, en constatar que els souvenirs turístics són un element encara indispensable per a molts viatgers. Fins a l’actualitat, a Palafrugell no es disposava de cap article de marxandatge creat i distribuït des de la pròpia administració. En parla el regidor de Promoció Econòmica, Marc Piferrer.

L’IPEP va encarregar a la il·lustradora palafrugellenca Anna Grimal, la creació d’una imatge amb la qual s’identifiquessin elements del nostre territori.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).