Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tornen totes les parades al mercat setmanal de Palafrugell

Escrit per a 27 de Maig de 2020

  • Hi haurà una nova disposició de parades, per tal d’adaptar el mercat als protocols i mesures de prevenció de la COVID-19.

Des que es va dictar l’Estat d’Alarma el passat 14 de març, al mercat setmanal només hi assistien les parades d’alimentació, per ser un producte de primera necessitat. A partir, però d’aquest diumenge 31 de maig tornen totes les parades al mercat setmanal de Palafrugell.

Un cop entrats a la Fase 1 del desconfinament, on es permet anar a comprar a mercats no sedentaris, les àrees implicades de l’Ajuntament de Palafrugell han treballat per reubicar les parades que formen part d’aquest mercat setmanal, de tal manera que compleixin amb les mesures de distanciament físic.

Per tant, s’ha hagut d’ampliar la zona que ocupa habitualment el mercat setmanal. Així, s’ha estipulat que les parades només ocupin un costat de carrer, quedant distribuït de la següent manera:

  • Es mantenen les parades d’alimentació a la zona del carrer dels Valls i part baixa del carrer de Pi i Margall, fins arribar a l’alçada del carrer de Begur. A més, com a novetat, s’amplia aquesta zona d’alimentació a la plaça d’Ermengarda.
  • Tanmateix, es conserven les parades no alimentàries del segon tram del carrer Pi i Margall fins a la Plaça de les Llevadores, incloent-hi aquesta darrera plaça.
  • En aquest sentit, hi haurà nous emplaçaments per algunes de les parades. Aquests serna la plaça de Can Mario, el carrer de Tallers i el carrer de les Torretes.

Reforç de la Policia Local

D’altra banda, durant aquest primer cap de setmana, la Policia Local de Palafrugell farà un reforç especial a les noves ubicacions de parades. L’objectiu és el de gestionar el millor possible aquest canvi i que la jornada es desenvolupi amb total normalitat.

Així doncs, aquest diumenge tornen totes les parades al mercat setmanal de Palafrugell. Un espai referència a tota la comarca que aglutina una vuitantena de parades de diversa tipologia. S’hi poden trobar marxants des de fruita i verdura, fins a roba, complements o parament de la llar, entre d’altres.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *