Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tornen les sardanes ballades a Palafrugell

Escrit per el 4 de Novembre de 2021

  • Aquest diumenge a les 12h a plaça Nova es podran tornar a ballar sardanes. És un concert organitzat per l’Associació Cultural i Sardanista de Palafrugell i Vins i Licors Grau.

Emmarcat en la Festa de Sant Martí, patró del municipi, tornen les sardanes ballades a Palafrugell. Un fet que no es produïa des de l’esclat de la pandèmia. El concert tindrà lloc diumenge 7 de novembre a les 12h a plaça Nova amb la Cobla Vila de la Jonquera.

L’Associació Cultural i Sardanista de Palafrugell, amb el patrocini de Vins i Licors Grau, tornen a impulsar una ballada de sardanes per la festa petita de Sant Martí, patró del municipi. En aquest sentit, serà una activitat especial ja que seran les primeres sardanes que es podran ballar des de l’inici de la pandèmia. Rosa Maria Pibernat, membre de l’associació destaca les ganes que hi havia de poder tornar al format habitual.

Malgrat que amb el relaxament de les mesures havien pogut oferir audicions de sardanes, Pibernat afirma que han trobat a faltar poder-les ballar, així com lamenta totes les que han hagut d’anul·lar. En aquest sentit es mostra optimista que aquesta sigui la primera de les diverses que acostumaven a organitzar durant l’any.

Tot i això, durant aquest any i mig llarg no només no han perdut associats, sinó que han pogut créixer un xic. Una dinàmica que esperen que es mantingui ara que poden tornar a organitzar ballades.

Record als músics palafrugellencs de l’Orquestra Costa Brava

Més enllà del fet que tornen les sardanes ballades a Palafrugell, també emmarcat en la Festa de Sant Martí, l’Associació organitza un concert d’homenatge als músics palafrugellencs que han passat per l’Orquestra Costa Brava des del 1956, any en el que es va fundar. Serà un activitat que es farà al Teatre Municipal el dissabte 13 de novembre a les 19h.

Les entrades per aquest concert es poden adquirir a través del web de l’àrea de Cultura o directament a taquilla. Els socis de l’entitat tenen un preu reduït de 3 euros i per a la resta és de 8 euros.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).