Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tornen les activitats de la Fundació Josep Pla

Escrit per a 3 de Juliol de 2020

  • Torna el Cuina i Paisatge, l’Aula de lletres en línia i estrenen les activitats literàries al Jardí de la Dorothy a Cap Roig.

Progressivament les activitats culturals tornen a ocupar el seu espai en el dia a dia de Palafrugell. En aquest sentit, aquesta setmana tornen les activitats de la Fundació Josep Pla. Anna Aguiló, directora de la Fundació remarca que és el moment per reivindicar la cultura.

A finals de maig la Fundació tornava a obrir les portes de la casa en la que va néixer l’escriptor palafrugellenc. En aquest sentit, en aquesta fase de represa, amb el juliol tornen les activitats de la Fundació Pla. Anna Aguiló ha volgut destacar la importància que els visitants coneguin l’oferta que promouen.

Les activitats s’inicien aquest cap de setmana amb una proposta recurrent de la Fundació. En aquest cas, dissabte a les 12h tindrà lloc el Josep Pla, cuina i paisatge a Pals.

D’altra banda, una de les activitats que es van haver de suspendre arran de la COVID-19 van ser els tallers de l’Aula de Lletres. Des de la Fundació, però, proposen una edició d’estiu en línia i gratuïta. Miquel Martín i Raquel Picolo seran els que faran aquests tallers els dimarts i els dijous, respectivament. L’Anna Aguiló remarca que han apostat per aquesta fórmula ja que és més flexible que les videoconferències.

El jardí de la Dorothy, un espai que respirarà literatura

El passat 5 de juny Josep Ollé, director dels Jardins de Cap Roig ens explicava els detalls d’aquest nou espai. També avançava que El jardí de la Dorothy, seria un espai en el que la Fundació Pla hi realitzaria activitats literàries per a famílies i públic adult. La directora de la Fundació explica que aquest projecte aposta per autors i autores que tenen relació amb el mar.

La primera de les activitats serà el dissabte 11 de juliol a les 12h i serà una activitat familiar titulada “Llegim i sentim”. Podeu consultar la resta de propostes de la Fundació Pla a l’enllaç. En aquesta primera edició que s’allargarà fins el 19 de setembre es posarà la mirada en autors com Caterina Albert, Josep Pla, Joan Vinyoli i Joaquim Ruyra.

Per últim, cal recordar que per a totes les activitats cal reserva prèvia. Podeu trucar al 972 30 55 77 o enviar un correu a info@fundaciojoseppla.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *