Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tornen els sopars cantats Pere Bahí

Escrit per a 18 de Maig de 2021

  • Enguany només seran 4 els restaurants que participaran d’aquesta campanya gastronòmica que impulsa l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.
  • Els preus del menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros i la proposta començarà aquest cap de setmana.

Tornen els Sopars Cantats Pere Bahí, després que l’any passat per la pandèmia no es poguessin celebrar. Aquesta campanya gastronòmica amb cant de taverna, però, enguany només comptarà amb la participació de 4 restaurants: El Balcó de Calella i el Càntir de Calella de Palafrugell i l’Hostal La Llagosta i la Terrassa del Terramar de Llafranc.

Sofia Font, tècnica del departament de Turisme de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell explica que tot i que només fa 15 dies que es van aixecar la restriccions de sopars als restaurants, ja havien fet el contacte amb els establiments dies enrere.

D’altra banda, en l’edició del 2019 hi havia una desena de restaurants participants. La davallada, segons Font, s’explica per les restriccions d’aforament. Així, enguany només hi han volgut participar aquells establiments amb terrassa.

Donar suport als grups de música locals

Els Sopars Cantats Pere Bahí són una proposta de menú tancat que inclou també un cremat i l’actuació musical d’un grup d’havaneres. Els preus dels menús van des dels 35 euros fins als 45.

Per la seva banda, Sofi Font apunta que enguany tots els grups musicals que hi participen són de Palafrugell. En aquest sentit, volen donar suport a les formacions d’havaneres “de casa” després d’un any molt complicat.

Del 22 de maig al 12 de juny tornen els Sopars Cantats Pere Bahí i ho faran amb l’actuació del grup Arjau al Càntir Restaurant de l’Hotel Alga a Calella de Palafrugell. Durant aquestes tres setmanes també actuaran en algun dels 4 locals participants els grups Els Cremats, Neus Mar i Port Bo. Les reserves s’han de gestionar directament amb els establiments.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *