Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna el Shop Local Day a Palafrugell aquest cap de setmana

Escrit per el 17 de Novembre de 2022

  • L’activitat, organitzada per OOHX!GEN, tindrà lloc dissabte i diumenge matí

El Shop Local Day és presenta com una alternativa al Black Friday per reivindicar el comerç de proximitat, el comerç local. El petit comerç no pot competir amb els grans descomptes que ofereixen empreses més potents, però pot reivindicar els valors que el fan especial.

Aquest és el tercer any que a Palafrugell es fa aquesta jornada. Palafrugell va en va ser pionera en aquesta iniciativa que va néixer als Estats Units i que aquí van impulsar la Nerea Fernández i la Sofia Mateo. L’any passat, botiguers de l‘Hospitalet de Llobregat, Rubí, Manlleu i Palafrugell  van portar a terme la 2a edició.

Aquest any, Oohx!gen torna a apostar per aquesta marca. L’Albert Gòmez ens ho explicava als matinals de Ràdio Palafrugell.

Des de l’associació de comerç i negocis de Palafrugell es destaca la vàlua d’aquesta iniciativa, i l’han embolcallat amb d’altres activitats i també amb una campanya de promoció prou potent. La Vero Serralvo també ens ho comentava.

Cada negoci farà la promoció, sortejos o activitats que creguin convenient per convertir el centre de Palafrugell en un gran centre comercial a cel obert durant aquests dos dies. La Vero ens explica algunes d’aquestes iniciatives que es podrà trobar qui passegi pel centre aquests dos dies.

Albert Gòmez i Vero Serralvo als nostres estudis

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).