Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Top Gun: Maverick” i “Espejo, espejo” Les projeccions d’aquest cap de setmana al Cine Club Garbí de Palafrugell.

Escrit per a 23 de Juny de 2022

Aquest cap de setmana, podem veure al Cine Club Garbí de Palafrugell, Top Gun: Maverick una pel·lícula de Joseph Kosinski i Espejo, espejo
una pel·lícula de Marc Crehuet.

Àlex Cebollero director del Cine Club Garbí, ens parla sobre Top Gun: Maverick, una pel·lícula d’acció i drama estatunidenc de 2022 dirigida per Joseph Kosinski, seqüela de la pel·lícula de 1986 Top Gun. Es va estrenar el 27 de maig de 2022 als Estats Units. Originalment estava programada per al seu llançament el 12 de juliol de 2019, però es va posposar per a “permetre que la producció resolgui totes les complexes seqüències de vol”

D’altra banda podrem veure Espejo, espejo, pel·lícula estrenada el 25 de maig, i dirigida per Mar Crehuet. Comèdia protagonitzada per Malena Alterio, Natalia de Molina, Santi Millán i Carlos Areces.

Quatre empleats d’una oficina es preparen per a la celebració dels 50 anys de l’empresa mentre intenten resoldre uns certs problemes. Álvaro (Santi Millán), Cristina (Malena Alterio), Paula (Natalia de Molina) i Alberto (Carlos Areces) són quatre persones en crisis que treballen per a la mateixa empresa de cosmètica. Lluiten pel que volen mentre s’enfronten als seus propis reflexos davant el mirall. Ambició, por, amor i traïció es barregen en una història sobre la identitat.

A continuació el director de la pel·lícula ens fa un resum de Espejo, espejo. i ens explica com han estat aquestes primeres setmanes des de la seva estrena.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *