Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Toni Hill conversarà del thriller “El último verdugo” a la Nollegiu Mediterrània

Escrit per el 16 de Setembre de 2023

  • És una història crua que explica el cas d’un psicòpata que mata utilitzant el garrot vil. S’ambienta a Barcelona l’any 2021.

Toni Hill farà una conversa amb un club de lectura de la novel·la El último verdugo a la Nollegiu Mediterrània. És la seva setena novel·la que explica el cas d’un psicòpata que mata utilitzant el garrot vil. Després, deixa els cossos en llocs especials de Barcelona. S’ambienta a la capital catalana l’any 2021.

La criminalista Lena Mayoral és l’encarregada d’investigar-ho i trobar-lo urgentment. Això farà que s’hagi d’enfrontar a molts perills, al creixement de l’interès mediàtic i l’increment del nombre de víctimes. En parla l’autor, Toni Hill.

Toni Hill és un escriptor i traductor barceloní. És l’autor de diverses novel·les policíaques com El verano de los juguetes muertosLos buenos suicidas i Los amantes de Hiroshima. Les protagonitza Héctor Salgado, un mosso d’esquadra. També, ha escrit narrativa de misteri o thrillers.

La conversa amb club de lectura serà el dissabte, 16 de setembre a les set de la tarda a la Nollegiu Mediterrània. Cal inscriure’s en línia o presencialment.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).