Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tona Gafarot farà un concert al pati de Can Plaja

Escrit per el 12 de Juliol de 2022

Tona Gafarot és cantant, compositora i component del grup d’havaneres Les Anxovetes. Ella té dos projectes propis per presentar, Alba Sísmica i El foc, el caliu i la cendra, els quals no tenen relació amb les havaneres. Avui, dimarts dia 12 de juliol, exhibirà els seus dos nous discs a les 19:30 al pati de Can Plaja.

Avui la Tona farà cançons del seu primer i segon disc, també alguna cançó nova que no ha estat publicada i a més a més, alguna versió. Les cançons que presentarà són de gènere pop, però també té una temàtica folk, és a dir, les cançons parlen de temes més rurals: del seu poble, del bosc, de l’hort… Ella ha arribat a crear el terme “pop rural” referint-se a aquesta barreja d’estils.

Els títols dels discs tenen significats diferents; el primer, Alba Sísmica, es refereix a un nou començament, una Alba que no fos tímida sinó tot el contrari. El segon, El foc, el caliu i la cendra va ser un disc publicat l’1 de gener del 2021 i podem veure una temàtica més folk.

Cal afegir que en l’actuació d’aquesta nit l’acompanyarà el teclista Adrià Bravo, el company habitual dels seus festivals. Ell és la suma de guitarra i teclat.

Si voleu escoltar tota l’entrevista, us adjuntem l’enllaç a continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).