Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tona Gafarot farà un concert al pati de Can Plaja

Escrit per a 12 de Juliol de 2022

Tona Gafarot és cantant, compositora i component del grup d’havaneres Les Anxovetes. Ella té dos projectes propis per presentar, Alba Sísmica i El foc, el caliu i la cendra, els quals no tenen relació amb les havaneres. Avui, dimarts dia 12 de juliol, exhibirà els seus dos nous discs a les 19:30 al pati de Can Plaja.

Avui la Tona farà cançons del seu primer i segon disc, també alguna cançó nova que no ha estat publicada i a més a més, alguna versió. Les cançons que presentarà són de gènere pop, però també té una temàtica folk, és a dir, les cançons parlen de temes més rurals: del seu poble, del bosc, de l’hort… Ella ha arribat a crear el terme “pop rural” referint-se a aquesta barreja d’estils.

Els títols dels discs tenen significats diferents; el primer, Alba Sísmica, es refereix a un nou començament, una Alba que no fos tímida sinó tot el contrari. El segon, El foc, el caliu i la cendra va ser un disc publicat l’1 de gener del 2021 i podem veure una temàtica més folk.

Cal afegir que en l’actuació d’aquesta nit l’acompanyarà el teclista Adrià Bravo, el company habitual dels seus festivals. Ell és la suma de guitarra i teclat.

Si voleu escoltar tota l’entrevista, us adjuntem l’enllaç a continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *