Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


The Rock’n’Roll Brothers obre les actuacions musicals del Flors i Violes celebrant 20 anys

Escrit per a 26 d'Abril de 2023

  • Actuaran divendres als Forns amb el tercer concert de la gira 20 anys de rock.

Els empordanesos The Rock’n’Roll Brothers començaran les actuacions musicals del Flors i Violes 2023. El divendres, 28 d’abril a les 23 hores actuaran a l’espai dels Forns per celebrar els seus vint anys dalt dels escenaris.

Portaran a Palafrugell el tercer concert de la gira 20 anys de rock amb la participació de tots els components que han passat per la banda en les dues dècades d’història. Ho avança el bateria Toni Molina.

La banda va néixer arran de la fusió de dos grups musicals, amb la majoria de membres de Palafrugell o del voltant. Molina era l’únic de la Bisbal d’Empordà.

Van decidir fusionar els grups perquè coincidien sovint i van fer una jam session conjuntament. Compartien la filosofia musical i van decidir posar en marxa un grup tribut d’altres formacions de rock’n’roll dels anys 50 i 60. Van fer els primers concerts al local Sol de Nit de Palafrugell.

Molina destaca que acabaran el concert amb tots els components de la banda a l’escenari i tocant la guitarra. Ja adverteix que el volum serà alt.

El pròxim concert de celebració dels seus vint anys d’història serà a la Bisbal d’Empordà, durant la Festa Major. Molina no descarta fer-ne algun més a la tardor.

Fotografia: Mario Olmos


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *