Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temps indefinit amb previsió de pluja cap al dijous

Escrit per el 11 d'Agost de 2020

  • Estem en un cicle de matins assolellats i tardes ennuvolades a causa de la marinada
  • La temperatura del mar ha pujat i es troba al voltant dels 25 graus

Aquesta serà una setmana amb temps indefinit. Les temperatures es mantindran altes però, cap a mitjans de setmana, arriba una massa d’aire fred que les farà baixar. Dijous, fins i tot, podria afectar-nos algunes gotes de pluja.

Venim d’un cap de setmana molt xafogós. Amb boires i núvols baixos, sobretot a la línia costanera. En principi, són fenomens força típics durant el mes d’agost, el que passa és que aquesta marinada forma núvols de tempesta cap a les zones d’interior i de muntanya que ajuden a que la humitat sigui constant. Així ens ho explica Josep Pascual de l’Observatori meteorològic de l’Estartit.

Per tant, a la tarda ens arriben aquests núvols per ponent procedents de l’interior i els Pirineus que cap a mitjans de setmana podrien provocar alguna tempesta a la nostra zona. Tot i que el passat cap de setmana també s’esperava pluja i no va arribar.

L’últim apunt de la setmana és l’alça de la temperatura del mar. Josep Pascual explica que ara es troba entre els 24,5 i els 25 graus. Una informació interessant per aquells que fan submarinisme, ja que la zona del termoclima es pot veure alterada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).