Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cap de setmana estable i calorós

Escrit per el 11 de Juny de 2021


  • Durant aquest cap de setmana, no s’esperen grans canvis respecte la dinàmica dels darrers dies.
  • La poca variabilitat del temps entre els dies comportarà a un cap de setmana amb temps estable i calorós.

Amb l’arribada del cap de setmana, contactem amb l’Observatori de l’Estartit per conèixer la previsió del temps. A continuació, en Josep Pascual ens avança que no s’esperen grans canvis respecte la dinàmica dels darrers dies. En resum, s’espera un cap de setmana amb un temps estable i calorós.

Per començar, Josep Pascual comparteix un resum del temps viscut aquesta setmana. Declara que la inestabilitat de les darreres setmanes de primavera ja no s’ha manifestat. Deixant així pas a l’arribada d’un sol “que crema” i a una pujada de les temperatures.

Un dels punts importants, és la humitat alta que acompanya la pujada d’aquestes temperatures. La qual provoca una xafogor incòmoda per als i les habitants del litoral.

Preguntat sobre la variabilitat del temps d’aquest cap de setmana, Pascual declara que no s’esperen grans canvis. El temps d’aquest cap de setmana es definirà per l’estabilitat de les temperatures acompanyades de vent fluix de Gregal.

Un altre punt important és l’augment de les nuvolades al llarg de divendres a la tarda. Les quals, excepte a les zones d’interior, no provocaran cap tempesta per la nostra zona.

Sobre la temperatura del mar, aquesta s’ha mantingut per sobre dels 20 graus. A continuació, Pascual indica que tot i presentar una màxima de 20,5 graus, els corrents marins fan canviar les temperatures segons la massa d’aigua on ens banyem.

A continuació, adjuntem la conversació completa amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).