Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temporada Alta tanca la seva 29a edició

Escrit per a 2 de Gener de 2021

  • Temporada Alta tanca edició superant les adversitats generades per la pandèmia, havent pogut oferir pràcticament tota la programació prevista i incorporant nous formats A Distància que tindran continuïtat en les pròximes edicions

El festival ha tancat la 29a edició amb un 88,8% d’ocupació en els espectacles presencials (una xifra només mig punt inferior a la de l’anterior edició) i amb 88.876 persones als espectacles i activitats. Salvador Suñer, director del Festival, ens parla de les valoracions que en fan, com per exemple els nous formats que s’han hagut d’aplicar a causa de la pandèmia.

La nova línia de programació online ha acollit 55 espectacles amb un total de 70.286 visualitzacions i s’ha convertit en un banc de proves que també ha permès reprogramar 10 espectacles que no han pogut realitzar les funcions presencialment. Una programació que, segons Suñer, portarà a que a partir de la propera edició Temporada Alta compti amb un Festival virtual paral·lel al presencial.

Temporada Alta ha presentat 52 propostes de creació catalana i diverses produccions i coproduccions de dramaturgs i companyies del país en un any en què el sector ha estat colpejat per la situació sanitària.

Malgrat les restriccions horàries, mobilitat, aforament i tancament de sales, només 4 dels espectacles s’han hagut de suspendre i 3 s’han reprogramat per veure’s en els propers mesos, en una edició que s’ha allargat dues setmanes més de previst.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *